Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

UPDATE: CE S-A ÎNTÂMPLAT ASTĂZI LA APIA GIURGIU!

Foto: giurgiupesurse.ro
VEZI GALERIA | 4 POZE

Protest al funcționarilor Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – APIA. Angajații au întrerupt programul normal de lucru, ieșind în fața centrului unde lucrează! Se întâmplă în județul Giurgiu, acolo unde funcționarii care asigură plata subvențiilor agricole sunt nemulțumiți de schimbarea directorului. Știrea, publicată de portalul Giurgiupesurse.ro este infirmată oficial de către conducerea APIA Giurgiu, care spune că este vorba despre o informație falsă.

Urmare articolului apărut în presă on-line giurgiupesurse.ro cu titlul ”Grevă la APIA Giurgiu”, ne cerem scuze fermierilor care s-au prezentat la sediul instituției și au așteptat rezolvarea unei probleme tehnice survenite la ușa de la intrare. Menționăm că întârzierea survenită în preluarea problemelor fermierilor nu are legătură cu subiectul articolului apărut, care este neasumat și se încadrează în categoria fake-news”, a anunțat, printr-un comunicat de presă, directoarea APIA Giurgiu, Mariana Carmen Miron Urîtu.

Vă reamintim că astăzi, 29 noiembrie, publicațiile din Giurgiu au anunțat, cu imagini, existența unui protest spontan la APIA Giurgiu. ”Astăzi, angajaţii APIA au declanşat o grevă spontană, întrerupându-şi activitatea, deoarece, spun ei, nu pot lucra cu nouă conducere, instalată în urmă cu două zile. În urmă cu două zile a fost schimbată conducerea APIA Giurgiu, Petruţa Hanganu fiind înlocuită cu fostul director Carmen Miron Urâtu„, a scris publicația Giurgiu Acum.

Astăzi, APIA Central a emis un comunicat de presă în care anunță închiderea campaniei de plată pentru avansul APIA din subvențiile agricole pe 2019. Începând de luni, 2 decembrie, funcționarii agenției de plăți vor demara plata finală a subvențiilor cu termen limită data de 30 iunie 2020.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!